"De huid begrijpt geen leeftijd of
geslacht, alleen behoeften"

Het verhaal

Over KUO'S Professional

KUO’S Professional is een Spaans bedrijf voor professionele cosmetica, met meer dan 20 jaar ervaring in huidverzorging. KUO’S Professional is een uniek en dynamisch bedrijf dat steeds investeert in de nieuwste huidverzorgingsproducten. KUO’S wordt onderschreven als professional op de markt door zijn certificeringen, waaronder ISO, die door jarenlange ervaring wordt toegekend.

U vindt KUO’S Professional producten in de beste schoonheidsinstituten, medisch-esthetische klinieken en spa’s en in luxe hotelketens terug in meer dan 25 landen over de hele wereld. In 1992 maakte Juan Antonio Sanchis, oprichter en manager van het merk KUO’S Professional, een kinderdroom waar. De oorsprong KUO’S ontstond uit een droom, een sterke naam, met waarden die inspanning, karakter en eerlijkheid als basispijlers van de bedrijfsfilosofie definiëren. De naam KUO’S die beetje bij beetje zin kreeg en markeerde dat het geen simpele letters waren maar een waardevolle speler op de markt.

Professionele cosmetica Aanwezig in meer dan 25 landen 4x Award winner Korea SuperB Award Face Body Hair Nails Hands Natuurlijke cosmetica Vegan Parabeen vrij
Professionele cosmetica Aanwezig in meer dan 25 landen 4x Award winner Korea SuperB Award Face Body Hair Nails Hands Natuurlijke cosmetica Vegan Parabeen vrij
Awards

Internationale erkenningen

2015
National Championship
Trofeo Castilla La Mancha
2018
Beauty Stars Gala 2018 & 2019
Best cosmetic brand in Cabinet
2019
Superb Brand evaluation award
Best export brand in Skin cosmetics
2020
Industry Award
Awarded by the Chamber of Spain

Inspiratie

KUO’S heeft iets speciaals… Het onderscheidt zich van andere merken door de natuurlijke aroma’s en geuren, die allen uniek zijn en het kenmerkende karakter van KUO’S ondersteunen.

Ons verhaal begint in één van de meest afgelegen gebieden van Spanje, in het hart van de provincie Alicante, (Zuidoost-Spanje aan de Spaanse Middellandse Zeekust).

Geur geïnspireerd door en geïmpregneerd met de aromatische kruiden van het natuurpark Sierra Mariola en de typische aroma’s en sensaties van de Middellandse Zee.

Een enclave en wonderbaarlijke plaats vanwege de aromatische en geneeskrachtige planten die er groeien. Deze planten worden sinds mensenheugenis gebruikt voor gastronomische en therapeutische doeleinden, voor de bereiding van dranken en cosmetica. Planten die gewaardeerd worden om hun smaak en aroma. Een bewijs hiervan is dat geschriften van de oude Egyptische cultuur bewaard zijn gebleven waarop het gebruik ervan in drankjes en balsems te zien is.

Vegan Cosmestica

Bij KUO’S zijn we toegewijd aan een levensfilosofie gebaseerd op de zoektocht naar wat natuurlijk is en geen ingrediënten van dieren bevat (veganistische cosmetica) gecombineerd met de meest geavanceerde wetenschap om zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te kunnen gebruiken. KUO’S was het eerste bedrijf met cosmetica zonder parabenen, wij gebruiken alternatieven die in het laboratorium zijn gemaakt met actieve ingrediënten die de natuur ons kan bieden.

Ontwikkeling

KUO’S richt zich op het ontwikkelen van onderzoekslijnen voor de verzorging van gezicht, lichaam, haar, nagels en handen.

KUO’S is in staat om op het hoogste niveau aan de eisen van de markt te voldoen en beschikt daarom over één van de beste R&D laboratoria, bestaande uit gekwalificeerde experts die werken met innovatieve grondstoffen, formules en eigen productie.

De producten en behandelingen worden telkens onderworpen aan strenge effectiviteitstests, waardoor hun werking in de eerste sessie en hun mate van doeltreffendheid wordt gegarandeerd.

Certificaten

+ Certificate No 18030010 of good manufacturing practices (GMP) of cosmetic products by the SPANISH AGENCY OF MEDICINES AND HEALTH PRODUCTS.
+ European Union Regulation (EC) 1223/2009.
ISO 22716 standard.

In accordance with the ISO 22716:2008 standard , in accordance with the procedures of TÜV NORD CUALICONTROL-ACI SAU, it is certified that KUO’S Professional applies the Good Manufacturing Practices guide for Cosmetic Products for the following scope: DEVELOPMENT, MANUFACTURING, PACKAGING, CONTROL , STORAGE AND COMMERCIALIZATION OF COSMETIC PRODUCTS.